Head of Sales & Marketing
Strepa
Strong social life
Located near public transit
International environment
Charity support

Har du lyst til at blive en del af en af Danmarks største turismesuccesser?

Og er du en mester i at omsætte strategiske salgs- og marketingmål til resultater. Så er du måske vores nye Head of Sales and Marketing. 

Feriepartner vækster og har en ledende rolle på markedet. En del af den fortsatte vækststrategi er at få et endnu større kommercielt fokus på at blive Danmarks foretrukne sommerhusudlejningsbureau. I den forbindelse søger vi vores nye Head of Sales & Marketing. 

Stillingen er nyoprettet og du vil i samarbejde med dit team og vores kædekontor stå i spidsen for Feriepartners salgs- & marketingaktiviteter, og med dine digitale kompetencer og stærke kundefokus løfte kædens eget salg til et markedsledende niveau. Det er en rolle med meget stor indflydelse og med direkte reference til direktøren. 

Du vil i rollen som Head of Sales and Marketing arbejde holistisk med alle relevante salgs- og marketingdiscipliner og bidrage med din viden og erfaring ved udarbejdelsen af Feriepartners overordnede digitale salgs- og marketingmålsætninger. Efterfølgende formår du at omsætte målsætninger til et taktisk og operationelt niveau, og går forrest i en succesfuld eksekvering af strategien.   

Proaktiv, taktisk og digital 
Du er vant til at arbejde og løse opgaver i et dynamisk miljø med mange interessenter, og du har et stærkt kundefokus, hvor du kan se tingene fra flere sider. Du har en naturlig gennemslagskraft og integritet i kombination med en stærk kommerciel faglighed. Herudover er du analytisk, udviklingsorienteret og du har kendskab til de nyeste digitale trends. Du er passioneret og har en brændende motivation for at flytte den digitale kunderejse til nye højder sammen med et ambitiøst team med fokus på udvikling af 1-1 marketing.

Dine primære opgaver

 • Du står i spisen for at realisere ambitiøse salgsmål på den digitale markedsplads på markederne Tyskland, Danmark, Norge og Holland

 • Du bliver primus motor i at skræddersy og personliggøre vores kommunikation til hver enkelt kunde og gøre kæden til de førende inden for 1:1 markedsføring 

 • Du vil sammen med dit team udarbejde den digitale marketingstrategi inden for blandt andet CRM, SEO/SEM, content, SoMe samt digitale salgskampagner

 • Du bliver ansvarlig for at levere analytiske data og rapportering til direktionen

 • Du inspirerer dine kolleger og medarbejdere, så de hele tiden er klædt på til at levere deres bedste, samtidig med at de føler sig inddraget og motiverede

 • Du får ansvaret for 2-3 medarbejdere

  Dine faglige kompetencer:

 • Du har en relevant, kommerciel uddannelse på kandidatniveau

 • Du har velfunderet kendskab til integration og udvikling af kommunikationsmuligheder med. 1., 2. og 3. partsdata

 • Du har en indgående erfaring med alle niveauer i marketingtragten, samt eksekvering i alle lag

 • Du er hjemmevant i digitale segmenteringsmuligheder

 • Du har erfaring med strategisk arbejde med kundeloyalitet, og du har et indgående kendskab til kunderejsen

 • Du kender til Machine learning og interesserer dig for AI

 • Det er afgørende at du har arbejdet med e-commerce og optimering af salgskonverteringer via digitale marketinginitiativer

 • Erfaring med marketing & e-mail automation. Feriepartner anvender Agillic 

 • Helt grundlæggende har du en bred og indgående viden om digital marketing og interesse for nyeste trends

 • Ledelseserfaring 

Vi tilbyder

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst, hvor forretningsudvikling og kunderne er i fokus. Du indgår i ledelsesteamet og indtager sammen med dit team en central rolle i at fortsætte kædens succesfulde udvikling. 

Feriepartners arbejdsmiljø er uformelt og dynamisk, og du får rig mulighed for at præge din hverdag, gøre en forskel og løfte digitalt salg og marketing til et helt nyt niveau.  

Feriepartner er Danmarks største kæde af selvstændige sommerhusudlejningsbureauer med et årligt aktivitetsniveau på 600 mio. kr. Vi er med vores 27 bureauer lokalt forankrede i hele Danmark og brænder for at levere en god oplevelse til alle vores feriegæster og sommerhusejere. Feriepartner er en division i EDC-gruppen a/s og har domicil i hjertet af Frederiksberg, hvor vi er 80 engagerede kollegaer, der arbejder i et resultatorienteret og uformelt miljø. Læs mere om Feriepartner på www.feriepartner.dk

Søg jobbet

Lyder stillingen som noget for dig, så send os  CV og evt. en kort ansøgning nedenstående link senest den 18. dec. Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor kan stillingen være besat inden ansøgningsfristens udløb. Så vent ikke med at sende din ansøgning. Har du evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Manager Tanyia Hammer på enten mail: tanyia@strepa.com eller tlf: 22 85 15 68.

Vi glæder os til at modtage dit CV.

Your time and career are important to Strepa

… and you can expect honesty, respect, and constructive feedback from us.

As a candidate working with Strepa, we do our best to match you with companies, which reflects your values and ambitions and can contribute to your professional development so you stay passionate and motivated in your job.