IT Sourcing Manager til DSB Koncernindkøb
Strepa
Gym membership
Career opportunities
Strong social life
Located near public transit

Brænder du for IT-kontrakter og udbud? Og har du lyst til at arbejde med indkøbsprojekter, du kan se resultatet af på vej hjem i toget, og som påvirker tusindvis af danskere hver dag? Så se med her!

Et professionelt Koncernindkøb med fokus på udvikling 

DSB Koncernindkøb har de senere år været igennem en markant udvikling, og er i dag en faglig stærk indkøbsafdeling bestående af mere end 20 strategiske indkøbere samt en operationel indkøbsafdeling og en analyse- og rapporteringsenhed. 

Du får din daglige gang i Strategisk Indkøb – IT &Teknologi, som de senere år er blevet tilført ressourcer og kompetencer og som, i samarbejde med de øvrige indkøbsafdelinger har udviklet en stærk platform af processer og værktøjer til anvendelse i udbuds- og indkøbsarbejdet. Vi har en kategoribaseret tilgang til indkøb, og du vil som Sourcing Manager arbejde med ét eller flere kategoriteams. 

 

Vi tilbyder et job, hvor dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og omfatte hele indkøbsprocessen – fra behovet opstår til kontrakten er indgået og implementeret – og videre over i kontraktstyringsfasen. Du vil have ansvar for en portefølje af indkøbsopgaver og kontrakter, og forventes at kunne arbejde selvstændigt, dog i dialog og sparring med chef og kollegaer. Du får en bred samarbejdsrelation til vores IT-projektledere, IT-arkitekter, samt DSB’s IT-leverandører.


Dine daglige opgaver

  • udarbejde kategori- og sourcingstrategier samt drive udbudsforretninger - EU-udbud 

  • varetage markeds- og leverandøranalyser samt behovs- og omkostningsanalyser

  • designe optimale udbudsstrategier i samarbejde med forretningen

  • tage projektlederrollen ved gennemførelse af udbudsforretninger

  • fastlægge og gennemføre forhandlingsstrategier

  • basis kontraktstyring af egen portefølje.

 

Faglig stærk profil med højt drive

Vi søger en indkøber med solid udbudsjuridisk erfaring og kendskab til og interesse for IT kontrakter. Hvis du har erfaring med software kontrakter, licensaftaler, SaaS løsninger og andre cloud aftaler, vil det være et stort plus.

Uddannelsesmæssigt har du en relevant kandidatgrad, eksempelvis cand.merc.jur, cand.merc, eller cand.jur suppleret med nogle års indkøbserfaring fra en større virksomhed. Du har solid viden om og erfaring med EU-udbudslovgivningen og Forsyningsvirksomhedsdirektivet. Det er vigtigt at du med din faglighed kan udfordre status quo, og du skal kunne tage styring, når det kræves.  Du har solide planlægnings- og forhandlingskompetencer og et kommercielt mindset.

Du har gode kommunikationsevner, og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Da du skal indgå i mange faglige relationer, skal du kunne lide at arbejde med mennesker. Og så ønsker vi os en hyggelig og sjov kollega, som kan bidrage positivt til vores gode arbejdsmiljø!

Hvad kan DSB tilbyde dig?

Vi har fokus på at videreudvikle dine kompetencer med fælles og individuelle forløb gennem uddannelse, seminarer og kurser. Vores nye kolleger beskriver DSB som en innovativ arbejdsplads, hvor du selv kan være med til at påvirke din egen hverdag og fremtiden for DSB.  

Du kommer til at arbejde i på DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup, med tog (næsten) til døren.  

Som ny medarbejder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab, og tilbyder dig blandt andet kantineordning, fitnesscenter på adressen samt træningstilbud udenfor arbejdspladsen, mulighed for medarbejdertogkort, fordelagtige rejsemuligheder med DSB for dig og din familie, sundhedsforsikring med både forebyggelses- og behandlingstilbud samt en gunstig pensionsordning. Og så lægger vi vægt på en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. 

Du kan se frem til et attraktivt job, hvor du får en vigtig rolle i den videre udvikling af IT indkøb i DSB. 
Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst, med løn efter erfaring og kvalifikationer. 

Lyder det som noget for dig?
Så send et motiveret CV og evt. en kort ansøgning (ansøging er ikke et krav) snarest muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. 
Vi glæder os til at høre fra dig.


Your time and career are important to Strepa

… and you can expect honesty, respect, and constructive feedback from us.

As a candidate working with Strepa, we do our best to match you with companies, which reflects your values and ambitions and can contribute to your professional development so you stay passionate and motivated in your job.