Sourcing Manager til DSB Koncernindkøb
Strepa
Career opportunities
Strong social life
Located near public transit
Gym membership

Et professionelt Koncernindkøb med fokus på udvikling 

Brænder du for strategisk indkøb og udbud? Og har du lyst til at arbejde med indkøbsprojekter, du kan se resultatet af på vej hjem i toget, og som påvirker tusindvis af danskere hver dag? Så se med her!

DSB Koncernindkøb har de senere år været igennem en markant udvikling, og er i dag en faglig stærk indkøbsafdeling bestående af mere end 20 strategiske indkøbere samt en operationel indkøbsafdeling og en analyse- og rapporteringsenhed. 

Du får din daglige gang i Strategisk Indkøb – Generelle tjenester og varer, som varetager alle større indkøb i DSB, hvis der ikke er tale om indkøb af IT eller tog/togdele. Vi er i 10 strategiske indkøbere i afdelingen, og vi spænder vidt i både alder og erfaring, men fælles for alle er interessen for strategisk indkøb og ønsket om at finde de mest optimale og complinate løsninger på de indkøbsbehov, som DSB har. 

Strategisk Indkøb i DSB er de senere år er blevet tilført ressourcer og kompetencer og i samarbejde med de øvrige indkøbsafdelinger i Koncernindkøb har vi udviklet en stærk platform af processer og værktøjer til anvendelse i udbuds- og indkøbsarbejdet. Vi har en kategoribaseret tilgang til indkøb, og du vil i dit arbejde som strategisk indkøber også skulle arbejde med et eller flere kategoriteams. 

Vi tilbyder et job, hvor dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og omfatte hele indkøbsprocessen – fra behovet opstår til kontrakten er indgået og implementeret – og videre over i kontraktstyringsfasen. Du vil have ansvar for en portefølje af indkøbsopgaver og kontrakter, og forventes at kunne arbejde selvstændigt, dog i dialog og sparring med chef og kollegaer. Du får en bred samarbejdsrelation til hele DSB på alle niveauer.

 

Dine daglige opgaver

  • udarbejde kategori- og sourcingstrategier 

  • varetage markeds- og leverandøranalyser samt behovs- og omkostningsanalyser

  • designe optimale udbudsstrategier i samarbejde med forretningen

  • varetage projektlederrollen ved gennemførelse af udbud 

  • fastlægge og gennemføre forhandlingsstrategier

  • basis kontraktstyring af egen portefølje.

 

Faglig stærk profil med højt drive

Vi søger en indkøber med solid udbudsjuridisk erfaring og erfaring inden for køb generelle tjenester og varer. Hvis du udover din udbudsjuridiske erfaring har erfaring med kategoristyring og Kontraktstyring vil det være et stort plus.

Uddannelsesmæssigt har du en relevant kandidatgrad, eksempelvis cand.merc.jur, cand.merc, eller cand.jur suppleret med nogle års indkøbserfaring fra en større virksomhed. Du har solid viden om og erfaring med EU-udbudslovgivningen og Forsyningsvirksomhedsdirektivet. Det er vigtigt, at du med din faglighed kan udfordre status quo, og du kan tage styring, når det kræves.  Du har solide planlægnings- og forhandlingskompetencer og et kommercielt mindset.

Du har gode kommunikationsevner, og behersker dansk i skrift og tale, og da du skal indgå i mange faglige relationer, skal du kunne lide at arbejde med mennesker på alle niveauer. Og sidst men ikke mindst, så ønsker vi at fastholde den

gode stemning vi har i afdelingen, så vi ønsker også, at du værdsætter vidensdeling og sparring med kollegaer, og at du har plads til smil og et godt grin!


Hvad kan DSB tilbyde dig?

Vi har fokus på at videreudvikle dine kompetencer med fælles og individuelle forløb gennem intern uddannelse, seminarer og kurser. Vores nye kolleger beskriver DSB som en innovativ arbejdsplads, hvor du selv kan være med til at påvirke din egen hverdag og fremtiden for DSB.  

Du kommer til at arbejde i på DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup, med tog (næsten) til døren.  

Som ny medarbejder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab, og tilbyder dig blandt andet kantineordning, fitnesscenter på adressen samt træningstilbud udenfor arbejdspladsen, mulighed for medarbejdertogkort, fordelagtige rejsemuligheder med DSB for dig og din familie, sundhedsforsikring med både forebyggelses- og behandlingstilbud samt en gunstig pensionsordning. Og så lægger vi vægt på en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. 

Du kan se frem til et attraktivt job, hvor du får en vigtig rolle i at sikre DSB’s fremtid ved at sikre levering af professionelle løsninger via professionelt gennemførte indkøb. 
Du ansættes med løn efter erfaring og kvalifikationer. 


Lyder det som noget for dig?
Så send et motiveret CV og evt. en kort ansøgning (ansøging er ikke et krav) snarest muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. 
Vi glæder os til at høre fra dig.

Your time and career are important to Strepa

… and you can expect honesty, respect, and constructive feedback from us.

As a candidate working with Strepa, we do our best to match you with companies, which reflects your values and ambitions and can contribute to your professional development so you stay passionate and motivated in your job.